Translate

perjantai 5. joulukuuta 2014

1.12-5.12

Maanantaina viimeistelimme sosiaalitilojen remontin. Asensimme uuden työnjakotaulun, uudet valot ja näytön, josta näkyvät päivämäärä, kellonaika ja ulkolämpötila.

Tiistaina menimme apteekkityömaalle, joka on jo loppusuoralla. ICT- asentajat asentavat sinne vielä tietokoneet. Apteekkari kantaa jo lääkkeitä hyllyyn myyntiin. Asensin pistorasioiden muovikehyksia ja seurasin mielenkiinnolla antennirasioiden mittauksia

Keskiviikkona menimme keskustaan. Westernstasse on Paderbornin "pääkatu" ja sen varrella on kaikkea turismiin liittyvää, mm. kauppakeskuksia. Kadun varrella on myös Cinaplex elokuvateatteri ja katujen välinen välikulkukäytävä. Välikulkukäytävään on asennettu liukuovet. Meidän tehtäväksi jäi asentaa niille virtalähde eli pistorasiat, sekä ovien ohjauskaapelit. Työkohteena paikka on siinä mielesse erikoinen, että sen kautta kulkee työpäivän aikana satoja ihmisiä, joten kokoajan on oltava skarppina. Varsinkin kun vedimme kaapelia katon välilaskuun, että emme pudota mitään ihmisten päälle.
    Valopäitä kaapelia etsimässä

Torstaina menimme wanhan talon saneeraustyömaalle. Sain miniprojektiksi ensiksi piikata kellarin seiniin ja kattoon uria kaapelikourulle. Lisäksi sain luvan asentaa väliaikaisen valaistuksen kellarin portaikkoon ja syvemälle kellariin talven pimeitä aamuja varten.

Perjantaina pääsin jälleen työskentelemään keskustaan. Paderbornissa on yksi liike, joka myy pelkästään hattuja. Asensimme sinne kaksi atk-rasiaa ja niiden väliin kaapelin. Toiseen atk- rasiaan kytketään yläkerran toimistosta kaapeli, jotta alakertaankin saadaan internet.
                               Liike sijaitsee ydinkeskustassa turistikadun varrella.

Aamupalan jälkeen menimme jälleen saneeraustyömaalle ja asensimme huoneiden väliseiniin kaapeleita pistorasioita varten.
    Joulumieltä ilmassa. Firman vanhemman johtajan
    vaimo antoi jokaiselle työntekijälle tälläisen.

Perjantai ja Ferienabend! Tänään tuntuu, kuin perjantai olisi tullut juuri ajallaan ja tarpeeseen. Työporukka kutsui mukaansa ihastelemaan joulutoria. Se lienee tänään erityisen hieno, sillä säätiedotteeessa luvattiin lumisadetta illaksi.
Huomenna sitten katsellaan Tuntematon sotilas

Schönes Wochenende und das Tag Der Unabhängigkeit! (Hyvää viikonloppua ja itsenäisyyspäivää)
Mach Gut!
-Atte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti