Translate

perjantai 14. marraskuuta 2014

13.11 ja 14.11

Torstaina olimme koko päivän kotikeikoilla. Heti aamusta kävimme omakotitalossa, jossa yläkerta oli remontin alla. Asensimme uusiin seiniin kojerasioita ja kylpyhuoneeseen pistorasioita.
Aamupalan jälkeen menimme kaupungin toiselle puolelle omakotitaloon, jonka portaikkoon asensin valaismia. Daniel asensi talon seinään valaismia valaisemaan pihatietä. Päivän kohokohta oli kun talon rouva tarjosi kupillisen kahvia.

Perjantaina jatkoin taas eräällä kerrostalotyömaalla pistorasioiden asennusta. Niitä sain kuudessa tunnissa paikalleen viidettäkymmenettä kappaletta.
Kolmisen viikkoa olen nyt elänyt pussipastalla. Torstaina talon rouva teki kotonaan ruokaa. Sen haistettuani, päätin että pussipastaa syön enää vain kiireen alla. Tein tänään lihasuikalepaistia ja perunaa. Voin sanoa että oikea kotiruoka oli pitkästä aikaa todellinen nautinto, jopa opiskelijabudjetilla tehtynä.

3 kommenttia:

 1. Hyvä että ruoka ja työt on onnistuneen. Onkos Herra Stock ollut tyytyväinen sinun työpanokseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoakseni hän on ollut tyytyväinen työpanokseeni. En ole saanut mittän surempia huomautuksia. Lukuunottamatta, että lähes joka viikko kokeneempi asentaja neuvoo nopeamman ja tehokkaamman asennustekniikan. En ole myöskään kuullut muilta asentajilta vastahankaista mielipidettä, joten uskallan olettaa että työpanokseni on ollut vähintään välttävä.

   Poista
 2. Laitappas niitä nopeampia asennustekniikoita mieleen ja opeta meitä sitten kun tulet Suomeen
  Tv hh

  VastaaPoista